جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

آشپزي كورين آشپزخانه

۹ بازديد

پياز  :  ۲ فنجان قيمت كورين روغن زيتون  :  ۴ قاشق سوپخورياكليل الجبل  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوريفلفل سياه  :  ۰.۲۵ قاشق سوپخوريفلفل فرنگي شيرين  :  ۴ فنجانگوجه فرنگي  :  ۴ قاشق سوپخوري  كورين ايراني جعفري ساطوري شده  :  ۲ قاشق سوپخورينمك  :  ۲.۵ قاشق مربا خوريروغن را در ديگچه آب نموده و پياز را در آن سرخ كنيد. قطعات فلفل فرنگي، سس گوجه فرنگي، نمك، فلفل سياه و اكليل الجبل را در آن ريخته روي آتش ملايم به مدت ۲۵ دقيقه بپزيد كورين          موقعي كه فلفل فرنگي نرم شد آن را از روي آتش برداشته رويش جعفري خرد كرده بپاشيد و ميل كنيد. ضمناً اگر بخواهيد مي‌توانيد اكليل الجبل را نريزيد.

كلم  :  ۱۰۰۰ گرمپياز ليست قيمت كورين ۱ فنجانروغن زيتون  :  ۳ قاشق سوپخوريآب  :  ۲ ليترگوجه فرنگي  :  ۵۰۰ گرمفلفل سياه  :  ۰.۵ قاشق مربا خوريجعفري ساطوري شده قيمت كورين ايراني  قاشق سوپخورينمك  :  ۲ قاشق مربا خوريپياز را مدت ۵ دقيقه سرخ كنيد. آب را به آن بيفزائيد و بگذاريد بجوش آيد. همين كه جوش آمد، گوجه فرنگي، كلم، نمك و فلفل سياه را درون آن بريزيد قيمت كورين سامسونگ دوباره بجوش آوريد و مدت يك‌ساعت و نيم روي آتش ملايم بپزيد تا كلم نرم شود. سپس جعفري را رويش ريخته و ميل كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد